Lepa južnoafriška igralka Charlize Theron, ki že leta dokazuje, da je več kot le lepotica, je svojo nadarjenost za igranje zlobnega lika dodobra upodobila kot zlobna kraljica v filmu Sneguljčica in lovec, v kateri je kot kraljica Ravenna preprosto ukradla vso pozornost. Kristen Stewart je odigrala Sneguljčico, vendar se zdi, da je Charlize tista, ki je pritegnila največ pozornosti in navdušila s svojo igro.


charlize theron

Igralka, ki svojo raznovrstno kariero polni z vedno novimi liki, trenutno osvaja tudi slovenske kinematografe v kar dveh filmih. Poleg nove upodobitve Sneguljčice je tu tudi film Prometej, ki pa se dogaja v bližnji prihodnosti, ko po osupljivih arheoloških odkritjih na Zemlji posadka vesoljske ladje Prometej odpotuje na raziskovalno ekspedicijo. Po prihodu na neznani planet z grozo spoznajo, da so naleteli na eno najbolj temačnih in grozljivih skrivnosti vesolja, ki utegne ogroziti obstanek človeštva in življenja na Zemlji.

Charlize, ki je pred kratkim postala tudi mamica, saj je posvojila dečka, ki mu je dala ime Jackson, je sicer v zasebnem življenju vse prej kot zlobna. Pravi, da je postala pravi »ninja plenic«, saj je med potovanjem po svetu, ko je promovirala svoja filma, postala prava mojstrica za menjanje plenic – japonskih, avstralskih, španskih, angleških in številnih drugih.

VEČ VSEBIN: