Chuck Norris, kdo ga ne pozna? Legenda brez primere, zadnjih nekaj let pa mu je priljubljenost še narasla z Dejstvi o Chucku Norrisu, ki jih tudi sam prebira. Naj številke povejo svojo zgodbo o slavnem junaku.


Chuck NorrisCarlos Ray Norris, bivši poklicni vojak, profesionalni športnik in filmski zvezdnik si je svojo slavo dobesedno priboril. Na služenju vojaškega roka se je pobliže spoznal z borilnimi veščinami, ki so postale vodilo njegovega življenja. Ostalo je le še zgodovina.

Chuck ima v imenu in priimku kombinacijo števil 1, 2, 4 in 8, kar pomeni da je izredno vztrajen, včasih trmast človek z vizijo, a zelo prizemljen, to pa mu je prineslo odlične rezultate. Kljub težkemu otroštvu je našel pravo pot v borilnih veščinah. Vojaška disciplina mu je pisana na kožo in posvojil jo je v vseh pogledih. 1 je voditeljska pozicija, kombinirana z egom in resnicoljubnostjo (9) pa ga dela neusmiljenega na poti do želenega – ne pusti si ukazovati in vztraja do cilja.  Vse to s prizemljenostjo in moralno usmerjenostjo vred mu je dalo zagon tudi v zasebnem življenju, plod tega pa so lastni karate studio, dobrodelna društva, človekoljubno udejstvovanje in pomoč otrokom. Izredni športni rezultati so bili le pika na i trdemu delu, ki mu je prineslo tudi bogato filmsko kariero.

Šestkratni zaporedni prvak v karateju je tudi pri 72-ih letih še vedno vitalen in poln energije. K temu najbrž pripomorejo tudi Dejstva o Chucku Norrisu, saj mu energetsko gledano namreč ljudje tako na zabaven način dajejo energijo.


Chuck je bil rojen 10. marca in bojda je zaradi njega to Dan mučenikov! Šalo na stran, saj tudi njegov rojstni datum kaže  veliko mero vztrajnosti, trme, včasih celo arogance. Števila 1,3,4 in 9 dajejo vedeti da je vodja in ne prenese, da bi moral kogarkoli ubogati (1 in 9), s pravilnim pristopom pa je najboljši in najzvestejši prijatelj. Vibracija števila 3 je srečna in Chuck je zelo zabaven, srečen človek, ki s svojo energijo prevzame vsakogar. Chuckovo glavno število je 8, njegova kombinacija pa mu napoveduje slavo. Osmico Kitajci zelo slavijo – če jo uspemo prevrniti postane večnost. Njemu je to uspelo in meje slave in večnosti je nesporno že presegel.

VEČ VSEBIN: