V poplavi jesenskih barv svoje mesto še vedno najde črnina, ki kljub svoji enobarvnosti nudi zavetje neverjetnemu spektru raznolikih slogov za vse priložnosti. Črna je lahko mnogo stvari, a skoraj nikoli dolgočasna. Lahko poudari ali skrije, pripravi podlago za tisto resnično čudovito torbico ali pa sije sama zase. Angelina Jolie prisega nanjo v vsakdanjem življenju, saj ji nudi enostavno eleganco, po njej pa posegajo za različne priložnosti tudi druge zvezdnice.


Črna obleka

Prefinjen večerni videz

Na obisk gledališča ali pa na tisti dolgo pričakovani zmenek se odpravite v ozkih hlačah, romantično valujoči bluzi ter kratki, oprijeti jakni. Eleganco videza zaključijo črni salonarji z visoko ozko peto ter jo poudari živo rdeča torbica.

Za večerno zabavo

Večerne zabave so popolne za preizkušanje različnih slogov. Za seksi in spogledljivo razpoložene – kratko, lahkotno krilce, ozka bluza s čipkastimi detajli ter kratek asimetričen suknjič, za nameček pa še spredaj odprti škorenjci z visoko peto. Za drznejše pa usnje, usnje in še malo usnja. Usnjeno, ozko črno krilo, usnjena motoristična jakna, črni salonarji z visoko peto in temno rdeča šminka.

Klasično s ščepcem drame

In za bolj skrivnostne – dolge, široke hlače, plasti različnih materialov od pletenin do svetlečih, gladkih tkanin, svilen črn top s plisejem, za piko na i pa še čudoviti črni biseri. Za obisk pri prijateljih, rojstnodnevno zabavo ali večerjo s prijateljicami  je večna klasika vedno prava izbira. Ozke črne hlače, poleg pa pleten top s kratkimi rokavi, za bolj romantičen videz takšen s peplumom ter salonarji s pentljo. Ali pa pulover iz kašmirja, tako mehak, da ga bo ob koncu večera težko sleči.


Dodatki – pljusk barve

Dodatki lahko še tako preprost videz prelevijo v bodisi poslovnega ali pa večernega, sproščenega ali pa elegantnega. Obroč za lase s črno rožo iz blaga ali pa črni biseri dopolnijo monokromatski videz, pljusk živo rdeče pa zasije ter poudari in dopolnijo črnino okoli sebe – pa najsi bo na nogah, okoli pasu ali pa na ustnicah.

VEČ VSEBIN: