Obdobje nosečnosti je za večino žensk zelo posebno, med drugim tudi zato, ker se med nosečnostjo njihovo telo zelo spremeni. To pa ne velja za vse ženske. Pri nekaterih tipične nosečniške težave niso prisotne, zato se lahko zgodi tudi kaj tako neverjetnega, kot je to, da se vse do 8. meseca nosečnosti niti ne zavedajo, da so v veselem pričakovanju! Ena takšnih žensk je Brooke Williams, ki je že od otroštva živela s prepričanjem, da niti ne more imeti otrok …


Brooke Williams

V bolnišnici izvedli nujni carski rez

Brooke Williams so kot deklici odstranili možganski tumor in ji obenem povedali, da ne bo mogla nikoli imeti bioloških otrok. Tako ona kot njen mož Calvin sta se s tem sprijaznila, dokler nista nekega dne doživela ogromnega presenečenja. Takrat 26-letna Brooke je zaradi zdravstvenih težav obiskala zdravnika, kjer je izvedela, da je noseča. A ne le to – bila je tik pred porodom! Zaradi simptomov, ki jih je doživljala, so zdravniki ocenili, da je najboljša rešitev nujni carski rez. Tako je Brooke že kmalu v svojem naročju držala povsem zdravo deklico, težko približno 2 kilograma in pol.

Nekoč sta se smejala podobnim zgodbam

Presenečeni oče je medijem povedal, da je to, kar se je zgodilo, pravi čudež. Kljub temu da Brooke Williams ni bila deležna nikakršnih preiskav in posebne nege med nosečnostjo, je hčerka, ki se jima je rodila, zdrava in normalno razvita. Calvin je še dodal, da sta se z ženo pogosto posmehovala zgodbam o tem, da nosečnice ne vedo, kaj se dogaja z njimi. Menila sta namreč, da je kaj takega nemogoče. A nato sta to doživela na lastni koži. Brooke naj bi imela zelo neredne menstruacije, kar je bila ena od posledic možganskega tumorja, s katerim se je morala spopasti že kot deklica. Tako odsotnosti menstruacije ni posvečala posebne pozornosti, saj je bila tega že vajena. Poleg tega pa ni imela težav s slabostjo in ni čutila nikakršnih gibov v trebuhu. Čeprav je šlo za veliko presenečenje, pa sta starša vesela, da se jima je zgodilo to, kar se jima je. Zaradi nepričakovane nove družinske članice sta sicer imela nekaj finančnih težav, vendar so jima na pomoč hitro priskočili prijatelji, ki so organizirali zbiranje sredstev. Na koncu se je tako vse dobro izteklo.

VEČ VSEBIN: