Poznate tisti značilni občutek, da se poletje nezadržno bliža koncu? Tisti, ko vas lahko zunaj v enem trenutku zebe, v drugem pa kuha vročina? Vsekakor jasen znak, da se začenja prehod iz poletne v jesensko garderobo, kar nudi svojevrstne izzive, pa tudi veliko zabave. Številne kose svoje poletne garderobe lahko še vedno obdržite v omari, mi pa smo pripravili nekaj predlogov, kaj z njimi storiti.


Lahek bombažni pulover

Čudovit, tanek bombažni pulover ali jopica sta ravno pravšnja za hladnejše poletne večere ali obisk močno klimatizirane kino dvorane, obenem pa sta lahko tudi odlična prehodna kosa za v zgodnje jesenske dni. Za popolno kombinacijo lahko kratke hlače nadomestite z ozkimi kavbojkami in visokimi škornji in zaključite z lahkotnim, igrivim šalom.

Jesenska oblačila

Mini krilo iz džinsa

Džins ima to čudovito lastnost, da enostavno prehaja iz sezone v sezono. Mini krilce, letošnji hit poletja, nadaljuje svojo pot tudi v jesen. Namesto majčke in poletnih sandalov, ga lahko postavite v družbo tudi to jesen mehkega puloverja, modnih legic in škorenjcev z nizko peto. Če dodate še plašček, vas bo krilo spremljalo vse do zime. Pa še namig za pajkice – naj bodo le za kombiniranje z drugimi plastmi oblačil. Če vas mika, da bi jih nosile namesto hlač, se raje odločite za oprijete kavbojke.

Črne kapri hlače

Črne kapri hlače so še eden od kosov, ki vas popeljejo skozi več sezon in letošnji prehod iz poletja v jesen ni prav nobena izjema. V kombinaciji z brezrokavnikom, jakno in čevlji z visoko peto so odlična izbira za bolj polikan in profesionalen izgled.


Poletna obleka

Obleke iz bombaža in mikrofibre, eden od značilnih kosov tega poletja, bodo svojo pot nadaljevale tudi jeseni. Čeprav je v preteklosti veljalo kombiniranje lahkotnejših materialov s težjimi za modni kiks, pa je to jesen zapoved povsem drugačna. Zato le pogumno postavite svojo poletno obleko v  družbo barvitim, vzorčastim hlačnim nogavicam in škornjem. Ali pa pod njo oblecite tanek pleten puli ter tako združite na videz nezdružljive elemente v slog nasprotij.

VEČ VSEBIN: