Jude Law, ki ima tri otroke že iz prejšnjega zakona s Sadie Frost je ponovno napolnil strani rumenega tiska, ko je njegova ljubica, manekenka in igralka Samantha Burke razkrila da nosi njegovega četrtega otroka.


jude law

Par je se je spoznal pozimi, na skupnem snemanju filma Sherlock Holmes in se očitno zapletel v malo večjo avanturo kot le snemanje filma.  Samanthin odvetnik je že potrdil njuno zvezo med snemanjem in trdi, da mu je Samantha zagotovila, da je otrok Judov. Ta je tudi javno najavil da bo znova postal očka in da z osebo, katera ga nosi ni več v razmerju, bi pa naj opravljal svoje očetovske dolžnosti. Burkova bo punčko rodila okoli 6. oktobra.

Jude Law already has three children with his ex-wife, Sadie Frost, but a new lady, model/actress Samantha Burke has revealed she is carrying his fourth child. The couple apparently had a fling last winter during the  filming of “Sherlock Holmes.” Burke’s lawyer confirmed their relationship and claims she told Law he was the father of the unborn child. Law has publicly announced that he is to be a father again and that he “is no longer in a relationship with the individual concerned, but he intends to be a fully supportive part of the child’s life.” According to her registry at Babies ‘R’ Us, Burke will be delivering a daughter around October 6.

Jude se je tako pridružil množici zvezdnikov, ki imajo otroke iz svojih avantur, nekateri celo s popolnimi tujci ali celo večimi različnimi osebami. Sprašujemo pa se, zakaj ne uporabljajo zaščite in ali delajo to celo za samopromocijo v medijih. Najbolj znai od teh pa so:


Mick Jagger
Stari roker je imel otroke s kar nekaj ženskami, vendar pa jim ni vedno hotel stati ob strani. Na primer leta 1970 je pustil svojo takratno partnerko Marsho Hunt, ko je ta zanosila. Bitka na sodišču je trajala 9 let, preden so odločili, da mora plačevati preživnino. Kasneje, ko je bil poročen z Jerry Hall, je imel afero z manekenko Luciano Morad. Očetovstvo je ponovno zanikal, vendar je DNK test pokazal drugače.

Eddie Murphy
Igralec je prijateljeval s ‘spajsico’ Melanie Brown do leta 2006, ko sta se ločila. Melanie je kmalu zatem naznanila, da je z njim noseča. Sicer ji Eddie ni verjel, ampak očetovski test je bil pozitiven. Otroku se je vseeno odrekel, je pa to bil njegov že sedmi po vrsti.

Bill Cosby
Znani komedijant je imel v sedemdesetih afero s Shawn Upshaw, katero je ‘odplačal’ z nekaj več kot 100.000 dolarji. Leta 1997 mu je njegova domnevna hčerka Autumn Jackson zagrozila, da bo o vsem obvestila medije, če ji ne izplača zneska v višini 40 milijonov dolarjev. Cosby je je zadevo predal sodišču, kjer so jo obsodili na 26 mesecev zapora zaradi izsiljevanja. Pripravljen je bil narediti DNK test, vendar ga je Jacksonova zavrnila, tako da očetovstvo ostaja skrivnost.

Foto: Dreamstime


VEČ VSEBIN: