katie holmesKatie Holmes je mlada ženska, ki kljub vsem zvezdniškim obveznostim in skrbi za otroka še vedno najde čas in voljo, da se drži prehranjevalnih navad, ki ji pomagajo da obdrži lepo postavo. Verjetno ste zasledili, da je Katie hujšala tudi s pomočjo scientološke diete razstrupljanja, vendar pa se sicer ves čas drži nekaterih pravil, ki ji pri hujšanju zelo pomagajo.


Kako torej hujša Katie Holmes?

Igralka trdi, da veliko pomaga, če se prilagodimo naravnemu ritmu telesa. Tako naj bi bilo najbolj priporočljivo jesti med poldnevom in drugo uro popoldne. Sadje je pri hujšanju zelo pomembno, saj pomaga pri čiščenju telesa in nasiti, poleg tega pa vsebuje vitamine in minerale. Važno pa je, da sadje pojeste najmanj pol ure (rajši več) pred obrokom. Katie pri hujšanju uporablja tudi stari trik z juho pred glavno jedjo, saj daje občutek sitosti in tako pojemo manj.

Dieta bo mnogo bolj učinkovita, če se v istem obroku ne lotimo ogljikovih hidratov in beljakovin hkrati, izogibati pa se je dobro tudi kombinaciji dveh ogljikovih hidratov. Ob testeninah ali  mesu je najboljše jesti veliko zelenjave, saj je to za prebavo najbolj ugodna kombinacija. Igralka za hujšanje priporoča, da se izogibamo hrani po osmi uri zvečer in se ob morebitnim poznim napadom lakote potolažimo s sadjem.

Za dieto je pomembno, da med obroki preteče dovolj časa, da telo hrano v miru prebavi. Tudi če po kosilu želite pojesti kos sadja, ki je sicer zelo zdravo, počakajte nekaj ur, da ne boste oteževali prebave. Da ne bi redčili prebavnih sokov, pa se med jedjo vzdržite pitja, temveč si pijačo privoščite po tem, ko ste z obrokom zaključili.


Katie en dan na teden namerno čisti svoje telo in sicer tako, da jé hrano, ki vsebuje velik delež vode. Najboljša izbira zanjo je, kot pravi, sadje in na dan čiščenja organizma si izbere eno vrsto in si jo tisti dan privošči brez omejitev. Tudi sicer pa je tekočina pri hujšanju zelo pomembna, vendar je dobro, da ne pijemo samo vode, temveč je dobro piti tudi nesladkane sadne sokove, ki vsebujejo veliko vitaminov.

Igralka poudarja še, da njej štetje kalorij ni nikoli pomagalo pri izgubi kilogramov, temveč so največ zalegla zgornja načela, poleg teh pa ji je precej pomagalo tudi izogibanje sladkarijam in suho mesnih izdelkom. To, da Katie zagovarja ukvarjanje s športom, verjetno ni potrebno posebej poudarjati.

Tako hujša Katie Holmes, vi pa se lahko odločite ali boste njenim navodilom sledili ali pač ne. Niso vse metode učinkovite in pisane na kožo vsakemu, smernice pa so pri vseh dietah iste: glej kaj nosiš v usta in ne pozabi na dovolj gibanja!

VEČ VSEBIN: