ženske torbiceTorbice so pomemben del ženske garderobe in same po sebi pravzaprav zelo pomembne, zato je pomembno tudi, kako jih shranjujemo. Sploh ni potrebno, da je vaša kolekcija neznansko velika, dovolj je le nekaj torbic in kaj hitro so nametane, stlačene in potisnjene nekam na dno omare, v ozadje ali v sendvič med dve drugi.


Če ta »sendvič« ni urejen, bodo tudi torbe kmalu začele izgubljati na kvaliteti. Za torbice je prav tako pomembno, da so dobro pospravljene, saj so poleg čevljev vaše največje modno bogastvo. O tem, da kupujte le kvalitetne torbice, ne bomo izgubljali besed, saj ste zagotovo tudi sami že ugotovili, kako velika razlika je med torbicami boljše in slabše kvalitete. Čeprav se govori, da so za obešanje torbic zelo dobri kar obešalniki, saj jih ohranijo v »visečem« stanju kot je tisto, v kakršnem jih nosimo, to sploh ni res. Sčasoma bodo pokvarili njihovo obliko, da o naramnicah ali ročajih sploh ne govorimo.

Priporočamo vam, da jih shranjujete v škatle, ki so podložene z neko tkanino ali blagom, da se ne opraskajo ali poškodujejo. Pomembno je tudi, da ohranijo obliko, zato takrat, kadar so prazne, vanje zbašite zmečkan časopisni papir, da ohranjate njihovo lepoto. Najbolj občutljive shranjujte v posebne vrečke, ki so jim namenjene in če so na prostem in jih ne uporabljate pogosto, z njih redno obrišite prah in umazanijo. Ne pozabite pa, da morajo biti torbice stran od sončne svetlobe in višje od tal, saj se tam najhitreje nabereta umazanija in prah.

Če imate večjo zbirko, jih organizirajte po pogostosti uporabe ali barve, v večje kovčke ali potovalne torbe pa lahko zložite tiste, ki jih ne uporabljate preveč pogosto.


VEČ VSEBIN: