Igralka Emily Deschanel (serija Kosti) ostaja zaprisežena veganka. Kako se spopada z glavoboli? Emily, ki jo pri nas občudujemo v seriji Kosti, je veganka, kar pomeni, da ne jè ničesar živalskega izvora (tudi jajc in mleka ne). Biti zdrav za njo pomeni jesti zdravo in se ukvarjati s športom, obenem pa tudi v ničemer pretiravati.


Emily Deschanel

»Veganka sem že petnajst let. Najrazličnejše študije Združenih narodov so name naredile res velik vtis. Začela sem verjeti v to, da če bi bil vsakdo izmed nas vegeterijanec samo en dan v tednu, bi že ogromno dobrega naredili za okolje

Živeti zdravo ni poceni, a Emily je ugotovila, da je obiskovanje tržnice veliko prijaznejše do njene denarnice kot nakupovanje v trgovinah. 34-letna lepotica pa se tudi, ko se je loti prehlad ali glavobol, najraje zateče k naravnim pripomočkom za odganjanje bolečin oziroma slabega počutja.

»Ko me boli glava, se vedno najprej vprašam, če sem pila dovolj tekočine. Za glavobole je kar največkrat kriva dehidracija. Ko sem napeta, pa si privoščim masažo,« je za revijo Health povedala ljubljenka s televizijskega ekrana, ki se pozimi najraje pogreje s čajem. Zeleni je njen najljubši.


FOTO: Promocijski material

VEČ VSEBIN: