Zadnje čase časopise in spletne portale polnijo vedno nove podrobnosti o aferi med Kristen Stewart in režiserjem Rupertom Sandersom, ki je režiral uspešnico Sneguljčica in lovec, o kateri smo že pisali tukaj. Kako bo to vplivalo na zadnji del sage Somrak, ki na platna prihaja v novembru, pa za zdaj lahko samo ugibamo.


Somrak in Jutranja zarja

Kristen je na snemanju prvega dela sage Somrak spoznala zapeljivega Angleža Roberta Pattinsona. Imela je komaj osemnajst let. On je bil star 22 in med njima se je spletla ena značilnih pred- in za-kamernih romanc. Dolgo časa sta skrivala ljubezen in je skoraj nikoli pravzaprav neposredno priznala. Rob je pred kratkim omenil, da si s Kristen predstavlja preživeti vse svoje življenje, ona pa je šele nedavno tega v nekem intervjuju povedala, da je njen fant Britanec.

A vseeno je sfera oboževalcev Somraka vreščala in vpila nad njuno romanco, vsi so ju seveda povezovali z likoma iz uspešnice; z nerodno Bello Swan in tihim, a magnetnim vampirjem Edwardom Cullenom. Oba sta trdila, da nista likoma prav nič podobna, a to oboževalcev ni ustavilo. Zdela sta se kot eden izmed redkih mladih parov v Hollywoodu, ki svoje razmerje jemlje resno.

Potem pa je kot strela z jasnega odjeknila novica o fotografijah Kristeninega varanja. Paparac jo je ujel, ko se je na odmaknjenem kotičku nad velikanskim znakom Hollywood poljubljala in objemala z režiserjem Rupertom Sandersom, ki je skoraj dvajset let starejši od nje in ima ženo ter dva otroka. Dekle, ki je pri dvaindvajsetih letih vzornica številnim najstnicam širom po svetu je naredila nekaj nedopustnega.


Igralka drugače neizmerno ljubosumno varuje svojo zasebnost, a je tokrat skoraj takoj, ko je prišlo do razkritja, medijem sporočila, da je naredila grozno napako in da Roberta ljubi, res ga ljubi in spoštuje in ji je zelo žal. Svet se je kislo nasmihal ob njenih izrazih spoštovanja in občutkom za spodobnost, glede na to, da je Rupertova žena v filmu igrala njeno mamo. Tudi njen so-prešuštnik je v svet poslal podobno opravičilo.

A vse skupaj naj ne bi bilo nič drugega kot samo malo poljubljanja, drugih mesenih užitkov naj nekdanja sodelavca sploh ne bi izkusila. Vseeno se je Robert Pattinson kmalu izselil iz njunega skupnega doma, a samo začasno. Razmislil je, se vrnil in jo prosil, naj odnese svoje stvari. Hiša je namreč njegova. Svet pa trenutno najbolj ugiba ali bo to Kristeninemu imidžu škodilo ali koristilo. Ko se bo namreč začela svetovna turneja promocije zadnjega dela sage Somrak (Jutranja zarja, 2. del), bosta prisiljena v intervjuje, stanje na rdeči preprogi in nedvomno tudi kakšno nenadzorovano vprašanje na tiskovni konferenci pred celim svetom. Bo Kristen postala nova Elizabeth Taylor, ki je menjavala in kradla soproge kot za stavo in ostala velika zvezda ali pa bo kot LeAnn Rimes, večno označena z nalepko »vlačuga«, ki bo negativno vplivala tudi na njeno kariero? Najbrž bo več znano kmalu, saj naj bi že šestega septembra skupaj nastopila na MTV Movie Awards.

VEČ VSEBIN: