Za četrtino milijona dolarjev si lahko kupite veliko stvari. Med drugim si lahko kupite topel dom, zelo dober avto ali lepo diamantno ogrlico. Lahko si celo kupite podmornico za dva in preostanek vložite v zelo dolge luksuzne počitnice. Če pa ste res bogati in vam moda in lepota pomenita največ, imate zdaj priložnost vložiti v nekaj res dekadentnega.


Lak za nohte
Razmetavanje s cvenkom, ki vam leži naokrog po hiši, če ste milijonar, v tem primeru dobi popolnoma drugačen prizvok. Draguljarnica Azature, ki se ponaša z izdelovanjem nakita iz črnega diamanta, namreč zdaj izdeluje unikaten lak za nohte, v katerem so delci črnega diamanta. Če smo prav natančni, je v laku 267 karatov črnega diamanta, in ta lak bo vsekakor nekaj popolnoma nenavadnega in izvirnega. Vaša soseda nedvomno ne bo imela enakega, razen če živite v Hollywoodu!

Izdelke oblikovalca, ki se predstavlja samo z imenom Azature, sta med drugim nosili tudi Beyoncé in Rihanna. »Nekega dne sem preprosto pomislil, kako čudovito bi bilo, če bi ta izjemen kamen lahko aplicirali na nohte!« Mladi vizionar je svojo idejo spremenil v izdelek, ki je zdaj celo prehitel Gold Rush Couture, ki pa se je ponašal z embalažo, okrašeno s 1118 diamanti. Bolj prizemljena različica tega je stala samo 7,8 dolarja.

Če pa vam ni do nesmiselnega zapravljanja, bo podobna različica v ameriških drogerijah na voljo že ta mesec in bo stala pičlih 25 dolarjev. Čeprav ni za pričakovati kakih ekstremnih karatov, pa Azature trdi, da je delček črnega diamanta v čisto vsaki steklenički. Bi poskusili?


VEČ VSEBIN: