Lepota in kozmetika

Lepota, kozmetika, koža

Spanje in koža

Do čudovite kože kar med spanjem

To, da vaši koži ponoči pustite dihati, je zelo pomembno. Preden greste spat, si zato obvezno odstranite vsa ličila, saj boste le tako poskrbeli, da bo koža ostala mladostna, sijoča in zdrava.
Nakup obleke

Kako prepoznati dobra in kakovostna oblačila?

Obstaja kar nekaj znakov, ki kažejo na kakovost oblačil. Nekateri izmed njih, kot je denimo kakovost materiala, so zelo očitni, medtem ko kakovost gumbov in zadrg preverimo šele takrat, ko oblačilo pomerimo.

Pospešite rast nohtov

Ker so roke nenehno izpostavljene dejavnikom iz okolja, je še posebej pomembna tako nega kot tudi rast nohtov, saj njihova urejenost pove veliko o samemu človeku.

Nekaj kozmetičnih nasvetov

Za vse, ki se sprašujejo, zakaj so nekatere kreme opremljene s plastičnimi »podpokrovčki« in kako doseči, da bo šampon trajal dlje, navajamo nekaj odgovorov na pogosta vprašanja.

Nohti, ki bodo pritegnili poglede

Čudoviti nohti niso le lep okras, temveč tudi vir neskončnega kreativnega poigravanja. Med trende zadnjega časa poleg žametne manikire lahko vštejemo še obrnjeno francosko manikiro, ki se poigra z eno najbolj pogostih in elegantnih poslikav nohtov ter louboutinovo, ki so ji v navdih čevlji z rdečim podplatom slavnega oblikovalca.

Najnovejše