Moda

poslovna torbica

Ženske torbice – Sport Billy torbe

Mar se vam navadno ne zazdi, da so ravno to? Čudežne skrinjice, iz katerih (vsaj takšnega mnenja so moški) potegnemo čisto vse, kar v tistem trenutku potrebujemo. Pravijo, da nobena torba ni prevelika za ženske in da je vsaka naša prav takšna kot tista, ki jo je v kultni risanki nosil Sport Billy.
čevlji s pikami

Pika, pika, pikica – čevlji s pikicami

Eden od trendov obutve te jeseni so tudi pikice oziroma čevlji s pikicami. S tem se strinjajo številni modni poznavalci, prikimavajo pa jim tudi številne zvezdnice kot so Katie Holmes, Heidi Klum, Miranda Kerr in Sarah Jessica Parker.
čevlji

Obutev osemdesetih let

Z gotovostjo lahko trdimo, da imajo generacije, ki so odraščale v osemdesetih letih prejšnjega stoletja – in pretvarjajmo se za nekaj minut, da to ni že več kot celi dve desetletji nazaj – imajo veliko slik iz vsakdanjega življenja neizbrisno vtisnjene v svoj spomin in spomin na obutev tistega časa.
Jesenska oblačila

Poletni kosi oblačil, ki vas pospremijo v jesen

Poznate tisti značilni občutek, da se poletje nezadržno bliža koncu? Tisti, ko vas lahko zunaj v enem trenutku zebe, v drugem pa kuha vročina?
Lak za nohte

Lak za nohte za četrt milijona dolarjev

Za četrtino milijona dolarjev si lahko kupite veliko stvari. Med drugim si lahko kupite topel dom, zelo dober avto ali lepo diamantno ogrlico.

Najnovejše