Simpatična igralka Jennifer Love Hewitt, zvezda serije Šepetalka duhov, ima rada ličila iz zelo zanimivega razloga – ker jo postarajo. Kaj pa zobno pasto?


Verjetno ni prav veliko vrstnic simpatične Hewittove, ki bi ličila uporabljala zato, da bi bile videti starejše. Kvečjemu obratno. 31-letna hollywoodska lepotička pa je reviji People zaupala naslednje:
»Moj bivši fant Ross je raje videl, da se nisem ličila, kar mi je res ogromno pomenilo. Edina stvar, ki me moti, ko na sebi nimam ličil je ta, da sem videti stara osem let. Včasih je bilo prav neprijetno, ko sva šla z Rossom ven in je bilo videti kot, da je peljal v kino svojo mlajšo sestro. Prav tako je težko imeti odrasel, resen pogovor, če si videti kot otrok. Priznam, da se včasih naličim samo zato, da se v družbi prijateljic ne počutim kot, da me imajo v dnevnem varstvuJennifer Love Hewitt

Jennifer skrbi za svoje zdravje in bleščečo kožo tudi s prehrano. Zelo rada ima sladkarije in jih zato nikoli ne spravlja v domači shrambi, saj ve, da se jim ne bo mogla upreti. Je pa zato za potešitev po sladkorju v njeni kuhinji vedno moč najti veliko svežega sadja. Če se prikupni igralki spusti kakšen mozoljček (saj veste hormoni ne prizanašajo niti slavnim), se z njim spopade z dobro staro zvijačo naših babic –  čez noč nanj namaže malce zobne paste in do jutra se le-ta posuši.

VEČ VSEBIN: