Prav gotovo se je že vsakomur zgodilo, da smo v srečanju z neko osebo začutili dobro poznano ščemenje po telesu, ki je bilo ali prijetno ali pa zelo neugodno. Zelo verjetno smo se vprašali, kaj pozvroča tovrstne občutke, večinoma pa so ta vprašanja ostala neodgovorjena. Doumeti načine delovanja energij na višjih nivojih je za marsikoga lahko težavna naloga, še posebej če to pomeni zavesten vpliv energetsko močnejšega človeka na nekoga iz njegove okolice. Opisal vam bom način ženskega in moškega delovanja z energijo.


energija

Moja nekdanja sodelavka se je v nekem pogovoru pred leti pohvalila, da “lahko dobi vsakega moškega, katerega si zaželi”. Seveda se tudi moški poslužujejo teh manipulacij, nekateri podzavestno, drugi pa zelo zavestno. Če tedaj njene izjave še nisem mogel doumeti, pa sem z leti bioenergetske prakse sčasoma dojel to igro energij v medsebojnih odnosih.

Poglejmo si, kako to po poteka.
Na koga se ponavadi usmeri “lovec”? Ženske običajno delujejo na zgornjih štirih čakrah, moški pa na spodnjih treh. Uspejo zato, ker vseh sedem čaker ni v ravnovesju. Najbolj dovzetne “za lovce” so ženske, ki se veliko ukvarjajo z duhovnostjo, kajti njim se ponavadi spolna čakra ne vrti v pravo smer oziroma niso v ravnovesju, in moški, ki so odvisni od svojih mater (ki še niso energijsko odrasli). Tako ženske-lovci kakor moški-lovci delujejo na sledeči način, da vržejo svoje lovke energije na spolno čakro izbranega moškega ali ženske in mu jo začnejo polniti z energijo. Ker se ob tem človek dobro počuti, še sam ne ve, kaj ga je zadelo. To polnjenje in črpanje energije med dvema pripadnikoma nasprotnega spola, ki sta si vsaj malo všeč po izgledu, se nadaljuje do te mere, da lovec povečuje količino svoje energije, dokler mu to ustreza oziroma do končnega cilja.

Približno v tem času partnerji teh “žrtev” s svojo intuicijo zaslutijo, da se nekaj dogaja, da nekaj visi v zraku. To “nekaj” je določena količina tuje energije, ki leži v žrtvini spolni čakri, pri čemer partnerjevo polje zaznava drugačne frekvence energije, ki jo žrtev oddaja skozi spolno čakro. Kajti dva zakonca, ki sta skupaj že nekaj časa, instinktivno zaznavata energijsko polje med seboj, pa naj si bodo to ljubeče ali grobe, jezne energije, ki jih pošiljamo eden drugemu. “Ujeti” moški ali ženska nima več možnosti za obrambo, kajti med energijskim prenosom je njegova čakra prepuščena na milost in nemilost lovca. Lovec je v tem primeru v nadrejenem položaju, ker je ujetega pripravil do sodelovanja. Ko se to stopnjuje do nivoja zadovoljitve lovca, pride do obrata. Lovec popusti energijsko polnjenje, žrtev pa čuti močan upad energije. Zato začne še bolj odpirati spolno čakro in iskati lovca, kajti količina energije je kar naenkrat močno upadla. To se lahko stopnjuje do te mere, da se lovec sam odloči in “odpne lovko” z žrtvine čakre.


Podobno se dogaja pri odnosih s sorodniki. Ravno v času pisanja tega prispevka, me je poklicala sorodnica, ki je nekdaj delovala name na podoben način, čeprav ne na spolno čakro, temveč na tretjo čakro – pleksus solaris. Ko sem odkril, kaj počne, se je začela posluževati drugih načinov, saj je začutila, da harpuna ne zadene več cilja. A vrnimo se nazaj, v trenutek, ko je poklicala sorodnica. Članek seveda pišem na računalnik. V tem trenutku, ko je zazvonil moj telefon in se je na njem pokazala sličica, ki mi pokaže, da me kliče ta sorodnica, je z ekrana mojega računalnika nenadoma izginila puščica miške, računalnik pa je zablokiral. To se je zgodilo zato, ker je okvaro s svojega računalnika po telepatski liniji prenesla na mojega. Sama to sicer počne nezavedno, vendar je nadležno, če se takšen človek usmeri nate in te ne namerava spustiti.
Kakšna je obramba, ki sem jo uporabil? Zaprl sem avro in ji na vprašanje odgovoril z vprašanjem. S tem lahko učinkovito obrnemo smer in polariteto energije, ki nam je bila poslana.

Sedaj pa še nasvet, kako ravnati, ko slutite, da je vašega partnerja napadel lovec. Če boste partnerja odkrito napadli, se bo zaprl in bo blokiral energijo, s tem pa ne bomo rešili ničesar. Zatorej raje uporabite pot LJUBEZNI. Spomnite se na kak dogodek s partnerjem, ko sta se imela izredno lepo in vizualizirajte svojega partnerja v mislih, ga objemite, blagoslovite in mu pošljite rožnato energijo ljubezni iz vašega srca. Prav tako pa blagoslovite lovca, pa tudi če ne veste, kdo je. Verjemite, da bo pomagalo. Ko ste to naredili, pride na vrsto zdravljenje poškodovane čakre. Kajti če vaš partner ostane s poškodovano čakro potem, ko ga je lovec izpustil, bo instinktivno iskal zamenjavo oziroma nadomestilo, ker še vedno hrepeni po količini energije, ki jo je imel v spolni čakri. Poskusite se spomniti, s čim ste ga zapeljali, ko sta se spoznala. “Slučajno” mu podarite dobro knjigo o ljubezni, peljite ga na ples, poskrbite skratka, da se ga boste čimveč dotikali in ga objemali. S tem se mu bo čakra začela zdraviti. Da pa bi poskrbeli, da v prihodnje ne bo zopet podlegel lovcem, pojdite k zdravilcu, da ga uravnovesi ali pojdite na kakšen tečaj meditacije in podobno.

Za konec še to: za svojega partnerja, otroka, sorodnika se je vredno potruditi! Najlepša nagrada pride na koncu, ob občutku, da smo zmagali. In še nasvet lovcem: opustite to, kar počnete, in se raje obrnite k resničnemu doživljanju ljubezni, kajti tudi če ne poznate dobro zakona vesolja, ki pravi “VSAKA AKCIJA IMA SVOJO REAKCIJO”, bi se veljalo ravnati po njem. Kaj lahko se zgodi prav vam, da boste sami podlegli drugemu, močnejšemu “lovcu”.

Bojan Mavrič


VEČ VSEBIN: