Vsaka ženska se rada uredi, da izgleda privlačno. Modni dodatki morajo biti prisotni in ni pomembno ali ima na voljo veliko denarja ali ne, z modnimi dodatki lahko ob vsaki priložnosti svojo podobo polepša na preprost način.modni dodatki


Torbica

Brez tega pač ne gre, torbica je nujna. Urejena ženska ne more vseh svojim potrebščin vtakniti kar v žepe, poleg tega imajo ženske rade red. Včasih so moderne ogromne, spet drugič prav majhne, pomembno pa je, da kljub aktualnim zapovedim za modne dodatke sodobne ženske, vsaka izbere tisto, ki je uporabna, hkrati pa zaokroži celotno podobo.

Čevlji

Človek tako ali tako ne more hoditi bos, večina žensk pa je pri tem še malo bolj zahtevnih in čevlji morajo biti modni, ne pa nujno tudi udobni. Ni pomembno, ali se čevlji skladajo s torbico, važno je, da polepšajo celotni izgled na poseben način kot ostali modni dodatki.

Šal

Pozimi ali poleti, vedno je (ob izbiri pravega materiala) pravi čas za modni dodatek, ki se ga ovije okoli vratu in se tako prikrije ali pa poudari zgornji del telesa.


Očala

Lahko so sončna ali navadna, z dioptrijo ali brez. Očala že dolgo ne služijo zgolj zaščiti pred soncem ali izboljšanju vida, temveč so modni dodatek, pa čeprav včasih samo počiva v laseh.

Pas

Tudi če se krilo ali hlače prilegajo kote ulite, pas začini žensko opravo s primerno barvo ali obliko, služi pa lahko tudi temu, da preusmeri pozornost s kakšnih manj popolnih detajlov.

Nakit

Uhani, ogrlice, prstani in zapestnice. Nakit je vedno pravi modni dodatek, vendar je pri tem  potrebna zmernost in ženska ne bo nikoli storila napake, če se bo držala starega pravila, da je manj več.

Ob vsakem času in za vsako priložnost pa imajo ženske na voljo še dovolj drugih modnih dodatkov, pa naj bodo to gamaše, rokavice ali moderno pokrivalo. Celo mobilni telefon lahko postane privlačen modni dodatek z raznimi bleščicami in sličicami, ali pa prenostni računalnik. Malo domšljije in že se ženska spremeni v nekaj posebnega.


VEČ VSEBIN: