Natalie Portman je ena izmed najbolj cenjenih igralk svoje generacije. Bistro dekle, ki je svojo uspešno kariero prekinilo samo zato, da je pridobilo diplomo iz psihologije na Harvardu, je namreč vedno previdno varovalo svoje zasebno življenje. Zdaj je na plan prišla novica, da je pretekli konec tedna dahnila usodni da svojemu dragemu zaročencu in s tem pretentala cel svet paparacev in rumenih medijev.


Natalie PortmanPonosna Judinja iz Izraela, ki poleg angleškega jezika tekoče govori hebrejsko, nekaj malega pa tudi japonsko, nemško in špansko, se zadnje čase tekoče pogovarja tudi v francoščini. Razlog za to pa tiči v njeni veliki skrivnosti. Natalie, ki je lani prejela oskarja za vlogo v filmu Črni labod, je na snemanju istega filma spoznala koreografa Benjamina Millepieda. Njegovo ime, zanimivo, v francoščini pomeni tisoč stopal. Izjemni koreograf in Natalie sta se noro zaljubila, po hitrem postopku pa tudi zaročila in junija lani je le nekaj dni po svojem tridesetem rojstnem dnevu igralka rodila sinčka Alepha.

Že potrditev zaroke je bilo veliko presenečenje, saj Natalie nikdar ni komentirala svojega zasebnega življenja. Med drugim naj bi bil njen fant španski lomilec src in prav tako priznan igralec Gael Garcia Bernal, sledil naj bi mu model Nathan Bogle, temu pa hipijevski glasbenik Devendra Banhart. Zakaj govorimo »naj bi«? Ker Natalie seveda ničesar ni potrdila. Po veliki raji po pridobitvi oskarja se je namreč umaknila in po rojstvu sinčka večino časa preživljala v Parizu.

Ko sta se z Benjaminom pojavila na rdeči preprogi letošnjih oskarjev, sta se na njunih prstancih svetila prstana, za katera se je hitro začelo ugibati ali sta poročna. Spet je molčala in dovolila, da so si časopisi in tabloidi ustvarili svojo zgodbo in s svojim najdražjim nista niti črhnila celo, ko se je neka draguljarka pohvalila, da je oblikovala njuna poročna prstana.


Zdaj pa vse skupaj vedno bolj diši po eni najbolj simpatičnih prevar v Hollywoodu. Natalie in Benjamin sta se namreč poročila pretekli konec tedna v romantičnem židovskem obredu na dramatičnih pečinah kalifornijskega Big Sur. Za francosko revijo Madame Figaro pa je pred kratkim povedala, da bo s tem izpolnila svoja frankofilske sanje. »Moje in očetove, saj imam zdaj možnost prevzeti francosko državljanstvo,« je povedala. »Pri dvanajstih letih sem živela v Parizu in moj oče mi je nadel ime po skladbi Gilberta Bécauda. Vse v mojem življenju me je peljalo k francoski družini.« Natalie, prepričani smo, da te bo Francija zelo vesela!

VEČ VSEBIN: