Zakonca Andy in Sarah Justice, ki prihajata iz Tulse, mesta v ameriški zvezni državi Oklahoma, sta si dolgo prizadevala za to, da bi spočela otroka. Ker jima to kljub številnim poskusom ni uspelo, sta se nazadnje odločila za posvojitev. Ko sta navezala stik z nosečnico, ki je nameravala oddati svojega otroka v posvojitev, sta bila presrečna. Vendar pa takrat še nista niti slutila, da bosta že kmalu njun dom napolnjevala jok in smeh ne enega, ampak kar petih otrok! Kaj se je torej zgodilo?


justice-family

Uresničene sanje o veliki družini

Prvo presenečenje je prišlo že zelo kmalu. Izkazalo se je namreč, da ženska, katere otroka sta nameravala zakonca Justice posvojiti, pod srcem nosi trojčke. Sarah in Andy Justice sta bila sicer zelo presenečena nad novico, vendar sta si vedno želela velike družine, zato sta se nad idejo o tem, da se jima bodo pridružili kar trije novi člani, zelo hitro navdušila. Že dober teden po rojstvu otrok, dveh deklic in enega dečka, pa je sledil nov šok …

justice-family-1

Nepričakovano presenečenje

Sarah se je počutila zelo nenavadno, zato se dogovorila za obisk pri zdravniku. Tam pa se je izkazalo, da je zdaj noseča tudi sama. In to po tem, ko sta se z možem že povsem odpovedala možnosti, da bi kdaj imela biološke otroke. S tem pa se ta neverjetna zgodba, ki si je doslej prislužila že ogromno medijske pozornosti, še ne konča. Tudi Sarah Justice in njen mož sta namreč ugotovila, da ne pričakujeta samo enega otroka. Tako sta se njihovi tedaj 5-članski družini že čez 7 mesecev pridružila še dva nova člana.

justice-family4

Od lani družina še nekoliko večja …

Pet otrok, ki so se rodili v istem letu oziroma celo v obdobju 7 mesecev, pa ni končna številka, pri kateri sta se Andy in Sarah Justice ustavila. Lani se jima je namreč rodil še en otrok. V družini so tako zdaj trije dečki in tri deklice, pri čemer je najmlajši otrok edini, ki je imel »privilegij«, da v maternici biva sam. Čeprav so vsi otroci še vedno zelo majhni in starša priznavata, da za spanje praktično nimata več časa, pa obenem zatrjujeta, da ne bi spremenila prav ničesar. To, kar se jima je zgodilo, dojemata kot nekakšen mali čudež in obenem opomnik, da za vsakim dežjem posije sonce. Najlepše stvari v življenju se tako pogosto zgodijo prav takrat, ko se nam zdi, da je vse izgubljeno.


Foto: Facebook

VEČ VSEBIN: