Oglaševanje

Predstavitev

Portal pravljična.si se dotika vseh aspektov ženskega življenja, s poudarkom na osebnostni rasti in zdravem načinu življenja – športu, dietah, kozmetiki,lepoti, modi in alternativni medicini.

Pravljična.si stoji za ženskami, ki želijo biti samozavestne, uspešne,optimistične, polne energije, skratka, ki želijo iz vsakega dneva na vseh področjih svojega življenja iztisniti najboljše.

Ali pod srcem nosite svojega prvega otroka in ne veste za kakšne vrste porod bi se odločili? Se s prijateljicami zvečer odpravljate ven in ne veste kako se naličiti? Bi končno radi premagali bolečine, ki vas vsak mesec pestijo med menstruacijo? Imeli bolj zdrave in sijoče lase? Bi radi vedeli kako za svoj seksi videz in dušo skrbijo hollywoodske zvezde, kot so Charlize Theron, Eva Longorija in Megan Fox? Vse odgovore in še več najdete na portalu pravljična.si.

Naj vas navdihne z odličnimi idejami, vas poduči o novih trendih in zdravi prehrani, vam svetuje, da se boste lažje odločili, vam razkrije lepotne skrivnosti slavnih … Vse to in še več za čarobno piko na i, za kvalitetno,zdravo, ustvarjalno in srečno življenje. Naj bo mavrično, naj bo pravljično s pravljična.si!

Pravljična na Facebooku

Dodatno vam ponujamo Facebook oglaševanje, enega najbolj učinkovitih načinov za pridobivanje potencialnih kupcev in promocijo vaših izdelkov. Uporaba Facebooka v Sloveniji je zelo pogosta in je zato lahko tudi takšno oglaševanje vaša odločilna prednost pred konkurenti. Na  Pravljična Facebook strani lahko hitro in direktno nagovorite uporabnike in se jim predstavite preko naše strani.

Facebook pri nas lahko izkoristite za oglaševanje izdelkov, storitev, za organizacijo nagradne igre in pa za izdelke, ki so trenutno v akciji in s tem na svojo spletno stran pridobivate potencialne kupce.

Oglaševanje

Za vse informacije o portalu in oglaševanju smo vam na voljo na e-poštnem naslovu [email protected].

Trenutno sta vam na voljo  2 obliki t.i. reklamnih pasic (bannerjev), katerih dimenzije so opisane spodaj, lahko pa se odločite tudi za predstavitev izdelkov ali storitev v obliki PR članka ali novice.