Čedalje več pripadnic ženskega spola si želi imeti dolge lase, a nanje niso pripravljene čakati preveč dolgo časa. Za tiste, ki so željne sprememb in se ne bojijo presenetiti sebe in okolice, potem je podaljševanje las v frizerskem salonu zanje prava rešitev!


Frizura

Izbira podaljškov je v vaših rokah, zato ne pozabite prej preveriti oz. se pozanimati, kateri so kvalitetni. Postopka se vam ni treba bati, saj se vse zgodi precej hitro, varno in brez zapletov. Pramene pritrdijo na vaše lase tik ob lasišču s posebej za to narejenim aparatom. Si že predstavljate, kako se iz kratkolaske prelevite v dolgolasko? Z metodo podaljševanja las se boste tudi znebili videza tankih in redkih las, saj bodo ti postali gosti, z večjim volumnom, sijoči in zavidljivi.

Izbira je precejšnja! Odločate se lahko ne le med dolžino las, temveč še barvo in obliko, in sicer od zelo kodrastih do popolnoma ravnih pramen. Izberite tiste, ki bodo najbolje poudarilivašo lepoto .

Rok uporabe je odvisen od kvalitete podaljškov, pomembno pa je, da pri postopku ne poškodujete lastnih las. Sto odstotkov naravni lasje bodo najbolj odporni na vročino in vlago (ko boste šli na primer v savno ali se potopili v vročo kopel), poleg tega bodo podaljški zahtevali od vas posebno nego in pozornost. Treba jih je redno umivati, poskrbeti, da dobijo dovolj hranilnih oblog z maskami, oblogami ali balzamom z nevtralnim PH-jem, češite jih s posebno krtačo, predvsem pa se o negi in skrbi za vaše nove podaljške pozanimajte pri priznanem frizerju oziroma strokovnjaku, ki vas bo najbolje seznanil o vaši novi pridobitvi.


Potem vam ostane le še to, da jih greste razkazati svetu. Ponosno jih razkazujte in ob tem postanite še bolj samozavestni, saj boste videti še bolj zapeljivi. Podaljšani lasje naj bodo sprememba, ki bo v vas prebudila pozitivne občutke!

VEČ VSEBIN: