Moda že dolgo časa ni na stranskem tiru niti pri resničnostnih showih. Project Runway, Ameriški top model, Fashion Star in zdaj celo Rihannina različica Styled to Rock to samo dokazujejo. A Naomi Campbell je šla še korak naprej, da bo še tako skušala prehiteti kolegico Tyro Banks, ki je s svojim resničnostim showom zaslužila milijone in ga uspešno prodala kot franšizo marsikje po svetu.


naomi campbell

Zdaj namreč menda prihaja nov show, imenovan The Face (Obraz). Februarja prihaja na zaslone ameriških televizij oddaja, v kateri bodo izbire menda potekale podobno kot potekajo na glasbenem resničnostnem showu The Voice. Supermodeli, ki bodo sodelovali pri oddaji, bodo pomagali izbrati skupino deklet, ki jih bodo poučevali, kako naj se obnašajo na fotografskih snemanjih, modnih pistah in reklamnih kampanjah za številne znane ameriške blagovne znamke.

Nova resničnostna oddaja (ustvarjajo jo celo ljudje, ki so pripravili American Next Top Model) pa prinaša novost v tem, da bodo sodniki potem tekmovali med seboj in vsak bo poskušal najti naslednji Obraz. Nam je zamisel všeč, vendar najbrž ne bodo imeli na voljo enakih rdečih vrtljivih stolov kot pri oddaji The Voice.

Naomi Campbell se bodo pridružili kolegi sodniki, med drugim tudi supermodela Karolina Kurkova in Coco Rocha ter celo fotograf in nekdanji model, ki je sodelova tudi pri America’s Next Top model, Nigel Barker. Prav zanima nas, če se bodo modeli lepo obnašali. Modni svet je znan po ženskih spopadih in prepirih. Si še kdo med vami želi videti ponorelo in pihajočo (in praskajočo) kraljico Naomi? V teaserju pove: “Zelo sem razočarana nad tvojo izbiro, Karolina. Vse, kar bom rekla, je, da od tu naprej velja igra brez pravil.” Ups! Naomi nam tudi pove, da je v tekmovanju praktično že zmagala in prepričani smo, da nam bo pokazala svojo plat dive v čisto vsaki epizodi. Konec koncev je to napovedala že v napovedniku.


Oglejte si na napovednik in nam povejte, kaj si mislite – vam je bolj všeč  Tyra ali prisegate na divjo Naomi?

ALL 3 ‘THE FACE’ PROMOS from Coco Rocha on Vimeo.

VEČ VSEBIN: