Katie Holmes, prikupna in vse bolj priljubljena ameriška igralka, menda nič več ne živi s svojim možem, Tomom Cruiseom, …, poljubila igralca Josha Duhamela.


Se je Katie res odselila?

Pred nekaj dnevi je britanska revija Grazia objavila članek v katerem namiguje, da odnos med zvezdnikoma Katie Holmes in Tomom Cruiseom le ni tako popoln kot se zdi na prvi pogled. Katie naj bi se s hollywoodskega posestva vrednega petintrideset milijonov dolarjev na katerem si je s Tomom ustvarila dom, umaknila v bližnjo štirisobno vilo.

Katie Holmes

Govori se, da hrepeni po bolj normalnem in zasebnem življenju, da je v skromnejši hiši bolj sproščena, saj lahko hodi naokoli v pižami, se z družino pogovarja po telefonu kadar koli se ji to zahoče, ali pa preprosto sedi na vrtu za hišo. Izbrala naj bi tudi svoje osebje, ki nima nobene povezave s scientologijo, vero, kateri je z dušo in telesom že vrsto let predan njen mož.

Tridesetletnica nadvse uživa v družbi svoje ljubke hčerkice Suri, ki najverjetneje ni prav nič manj znana od svoje mame, do pred kratkim pa je bila zelo zaposlena tudi s promocijo filma Romance med prijatelji, ki 24. novembra pride tudi v slovenske kinematografe.


Poljub z Duhamelom!

Tom Cruise, mož vse bolj priljubljene Katie, je bil lanskega novembra bolj kot s svojimi projekti zaposlen z obiskovanjem svoje žene prav na prizorišču snemanja malo prej omenjenega filma.

Se je morda zbal, da bi Katie očaral kakšen izmed njegovih mlajših kolegov, ki nastopajo v tej romantični komični drami? Morda 29-letni Elijah Wood, dve leti starejši Adam Brody ali pa nenazadnje sicer srečno poročen s pevko Fergie, 38-letni Josh Duhamel? S slednjim se je Katie tudi poljubljala, a da ne bo pomote – samo zato, ker je tako pisalo v scenariju. Josh je za portal ShowbizSpy potrdil, da je Tom res ogromno časa preživel na prizorišču snemanja, ki je potekalo v New Yorku, in par pohvalil češ, da sta dober vzor ljudem, saj vedno najdeta čas drug za drugega.

»Na srečo je Tom zelo profesionalen,« je še izjavil postavni Duhamel. Hmmm, verjetno bi bil veliko manj, če bi šlo pri poljubljanju zares. No, za enkrat se kljub težavam v zakonu, Katie poljublja z drugim samo na velikem platnu v filmu Romance med prijatelji.

VEČ VSEBIN: