Zadnja dva tedna je ena glavnih tem ločitev ‘superpara’ Toma Cruisa in Katie Holmes. Po petih letih in pol zakona je Katie vložila zahtevo za ločitev in želi primarno skrbništvo nad njuno hčerko. Odkar je o tem odjeknila novica, vsi ugibajo, kaj je botrovalo tej odločitvi. Cruisov status uspešnega igralca, poslovneža in najvidnejšega pripadnika scientološkega kulta je zasenčil Holmesovo, ki naj bi prav zaradi vere morala postaviti igralsko kariero na stranski tir in živeti ‘robotsko’ vlogo poslušne žene. Kratka numerološka analiza bo mogoče vsaj malo razjasnila nekaj razlogov za njun razhod.


Tom in Katie

Cruise ima v polnem imenu vibracijo poslovneža, obožuje lepoto, prestiž in luksuz. Je šarmanten, zabaven in poln seksualne energije. Rad je v družbi in jo izbira zaradi svoje koristi in interesa. Šarm, inteligenca in prepričljivost ter nezavedna pozicija nadvlade in manipulativnosti mu večinoma prineseta želeno. Vsako stvar spelje do konca in do želenega rezultata in tako si je skozi leta tudi zagotovil zavidljiv položaj v družbi. Na partnerskem področju pa mu vse to dolgoročno ne koristi, kar se kaže v obliki že tretje ločitve.

Katie vibracije v imenu prinašajo težave na področju partnerstva in v primarni družini. V mladosti se to kaže kot težke preizkušnje na ljubezenskem in partnerskem področju. Druga plat njene medalje pa je umetniška pozicija. V kombinaciji s privlačnostjo, vztrajnostjo in naravno pozicijo modrosti ji je prinesla slavo. Je zelo močna oseba in tudi po težkih preizkušnjah ji uspe ponovno zasijati.

Tudi rojstni datum Katie v partnerstvu ne prizanaša. Negotovost, navezanost na starše in pretirana čustvenost ovirajo kvalitetno partnerstvo. Tom pa je rojen vodja. Ego in vztrajnost, ki se včasih kažeta kot aroganca in trma, mu prinašata izjemne poslovne rezultate, v partnerstvu pa mu prav nepopustljivost ruši idilo.


Tako Cruise kot Holmesova imata močni osebnosti, oba sta ‘kapitana’ in ukazovanja ne prenašata najbolje. Tom ima izjemno poslovno naravo in ta nemalokrat izčrpa partnerja, tega pa se niti ne zaveda, ker ima to po naravi, Katie pa se je očitno odločila temu narediti konec. Izjemno je resnicoljubna in prizemljena, zato je z ločitvijo najbrž dolgo odlašala, saj ji je to predstavljalo zadnjo možnost.

VEČ VSEBIN: