Če ste se kdaj ob gledanju TV serije Zdravnikova vest spraševali od kje prikupni Jennifer Morrison tako lepa postava, vam razkrivamo njeno skrivnost.


Jennifer Morrison

Ko se po dolgem napornem dnevu zleknete v naročje domačega kavča, grizljate prepovedane kalorije in opažate, da se vam počasi že nabirajo ‘odvečni elementi’ na trebuščku in bokih, ste najbrž še malce slabše volje, ko ob simpatičnem doktorju House-u (Hugh Laurie) v odlični formi skaklja njegova soigralka, Jennifer Morrison. Vas zanima ključ do tako lepe postave? Boks. Ja, prav ste prebrali. Punca že leto in pol zagreto boksa in pravi, da ji je ta šport zelo pri srcu in se ji zdi, da na treningih čas beži s svetlobno hitrostjo.

»To je super rekreacija – pravijo, da v eni uri skuriš tisoč kalorij. Obenem je tudi odlična vadba za srce,« je za revijo Health povedala 31-letna lepotica, ki se je v svoji igralski karieri lotila številnih športov tudi zato, da bi dobila vloge. Tako je med drugim postala presenetljivo dobra v snowboardu, skateboardu in srfanju.

FOTO: Promocijski material


VEČ VSEBIN: