Modni trendi prihajajo in odhajajo, a obstajajo ključni elementi, tisti resnično nepogrešljivi kosi ženske garderobe, ki nas lahko spremljajo leta dolgo in vedno ostajajo popolno ozadje ali pa dodatek za vsak videz. Tisti, v katere se splača vložiti tudi več denarja.


Črn suknjič

Morda zveni dolgočasno, a preprost in lepo ukrojen črn suknjič je eden tistih kosov, ki se poda prav k vsemu. Lahkotno krilo? Ozke živo rdeče kavbojke? Črne pajkice in tunika? Elegantna obleka? Črn suknjič se poda prav k vsem naštetim, pri čemer ga lahko kombiniramo še z različnimi dodatki, torbicami in čevlji. Pri izbiri je pomembno predvsem, da se lepo prilega v ramenskem delu ter v pasu, sicer namesto elegantnega videza hitro preide v neurejenega.

Potiskan šal

Potiskan šal

Potiskan šal hitro in preprosto poživi in nadgradi ton kombinacije oblačil. Kot dodatek džinsu in preprosti majici se poda enako kot pika na i za poživitev poslovnega videza. Odličen kos je tudi pri oblačenju v plasteh, obenem pa v hladnih in vetrovnih dneh doda še malo zaščite pred mrazom. Med najbolj večnimi in vsestranskimi so živalski potiski, od leopardjih pik do zebrastih črt, še posebej ker so na voljo tako v svojih naravnih barvah kot tudi v bolj domišljijskih.

Rdeči čeveljci z nizko peto

Kot mala črna oblekica so tudi črne balerinke med najbolj osnovnimi elementi. A živo rdeče dodajo pljusk barve in življenja, primerne so v vseh sezonah in zelo vsestranske. Poživijo videz in pritegnejo pogled. Dopolnijo lahko pikasto oblekico ali pa črtasto majico, ozke hlače in trenček.
Črtasta majica
Od mornarskega sloga belih majic s tankimi črnimi črtami á la Jean Paul Gaultier do črt vseh širin in barvnih spektrov, z okroglim ali V izrezom, dolgi ali kratki rokavi, oprijeta ali bolj ohlapna. Črtasta majica je brezčasna klasika, ki jo letos lahko kombinirate tudi z živahnimi barvami in različnimi potiski ali pa nagajivo kuka izpod suknjiča in trenčka.


Masivna ogrlica

Raznovrstni materiali od blaga, lesa, umetnih mas do žlahtnih kovin v vseh barvah in kombinacijah se zlivajo v elegantne, art deco, živo pisane masivne ogrlice. S svojo prisotnostjo lahko dopolnijo malo črno oblekico, poudarijo ženstveno lahkotno obleko iz tkanin ali pa v neonskih odtenkih nagajivo dopolnijo dolgo srajco iz džinsa in črne ozke usnjene hlače.

Ogrlica

Mala črna oblekica

Vsaka ženska ve, da bi jo morala imeti v svoji omari. Malo je kosov, ki jih preprosti dodatki lahko povsem transformirajo za skorajda vsako priložnost. Ponudba je široka, investirati pa gre predvsem v kakovostne izdelke, ki bodo zdržali dalj časa. Verjetno ni potrebno posebej poudariti, da je pomembno, da se ravno prav prilega, ima pa naj tudi kakšen detajl, ki vam je še posebej pisan na kožo.

Črne hlačne nogavice

Gosto tkane in brez sijaja se podajo na krilo ali kratke hlače ali pa grejejo pod dolgimi hlačami. Noge so v njih videti vitkejše, najljubši nizki škorenjci pa bodo prišli še bolj do izraza. Če izberete bolj kakovostne, vam lahko služijo leta dolgo in vsekakor upravičijo višjo ceno.

Trenček

Tudi v tem prispevku večkrat omenjen najbolj večni med prehodnimi plašči svoje lastnice spremlja tudi skozi obdobja različne teže s klasično A linijo in elegantno poudarjenem pasom. Enako se poda k sproščenemu videzu s kavbojkami in balerinkami, ali pa pod seboj skrije elegantno obleko, ki jo izdaja le rob, ki kuka izpod plašča ter salonarji z visoko peto.


VEČ VSEBIN: